ПРИЗНАЊЕ

 Признање ОШ "Вук Караџић" Шабац за унапређење промоције и популаризације науке у оквиру Јавног позива Центра за промоцију науке Београд.

Признање је додељено за пројекат "Звуци мога краја", аутора Снежане Шалаи Тибор.
Свечана додела је требала бити 10.7.2020. традиционално на Национални дан науке. у Ректорату у Београду, али се због епидемиолошке ситуације није одржала.
Пре него што стигне поштанска пошиљка добили смо Захвалнице на овај виртуелни начин уз срдачне речи др Тања Аднађевић, Руководиоца Сектора за програмске активности:
"Веома сам поносна на добитнике овогодишњег Јавног позива јер су у оним немогућим данима пронашли инспирацију и креативност за пројекте. Један од наших начина да вас додатно похвалимо и дамо значај јесте свечана додела захвалница у Ректорату која се традиционално одржава 10. јула, када се обележава Национални дан науке. Имајући у виду тадашњу епидемиолошку ситуацију и пратећи препоруке морали смо да откажемо свечану доделу. Међутим хтели смо да захвалнице ипак дођу у ваше руке. У наредном периоду очекујте поштанске пошиљке а до тада смо припремили виртуелни начин доделе."
Хвалаааа, а ми стартујемо од октобра.
Коментари

Популарни постови са овог блога

ПРОЈЕКАТ "ЗВУЦИ МОГА КРАЈА"